dakkdeker - aannemer amsterdam

Dakdekker Amsterdam

Wij voeren alle voorkomende dakwerkzaamheden uit.

Dak Inspectie

Heeft u advies nodig over de staat van u dak. Wij voeren dak inspecties uit in Amsterdam en maken een overzichtelijk rapport. Heeft u langdurige lekkages dan hebben wij vast de oplossing om de lekkage te stoppen.

Dakadvies

Als u een dak wilt vernieuwen wilt u wellicht eerst een goed advies voordat u overgaat tot de uitvoering.
Als u bijvoorbeeld een plat dak wilt voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking is het wellicht verstandig om gelijktijdig het platte dak te isoleren. Het is belangrijk dat een deskundig advies krijgt want als u een dak verkeert isoleert kan er schimmel en vocht tussen het plafond en het platte dak komen. Schuine daken met dakpannen kunnen zowel van binnen als van buitenaf geïsoleerd worden, maar bij een monumentaal pand mag dat niet altijd. Ook in deze situatie is het verstandig om een een deskundige te raadplegen, want u wilt het dakwerk natuurlijk in 1 keer goed uitvoeren en het werk niet achteraf nog een keer over moeten doen.

Een goed advies is het halve werk

Lood en zinkwerk

Wij repareren en vernieuwen goten en alle soorten zinkwerk. Veel lekkages ontstaan als het voetlood gescheurd is of losgelaten heeft. Met name rondom oude schoorstenen is dit een veel voorkomend probleem. Ook op zeer moeilijk bereikbare plekken voeren wij reparaties uit.

Dak Lekkage

Daklekkage ? – Wij zijn snel ter plaatse en lossen de lekkage snel en goed op. Wij zijn gewend om in de binnenstad van Amsterdam te werken en kunnen echt elke dakdekkers klus aan ook als daar hijskranen aan te pas moeten komen. Wij zorgen ervoor dat we elke moeilijk plek kunnen bereiken, onze vaste steigerbouwers helpen ons daar bij.

Voor alle daken

Zoals het aanbrengen van bitumen dakbedekking, zinkwerken, loodwerken, koperwerken, natuur-leien en leggen van dakpannen. Onze dakdekkers werken bij voorkeur in en rond de binnenstad van Amsterdam. Vele oude panden zoals rijksmonumenten en grachtenpanden hebben wij totaal gerenoveerd en daar hoort natuurlijk ook het dak bij, het maakt onze dakdekkers niet uit of het nou een pannendak een leien dak of bitumen dak is..

Het maken van een uitbouw

Dakramen voor een plat dak

Scroll naar boven