Timmerwerk Amsterdam

Houten trap maken

Timmerwerk Amsterdam

Houten plafond maken

Timmerwerk Amsterdam


Bent u op zoek naar ervaren en vakkundige timmerlieden.  Werkelijk elke timmer klus kunnen we aan. We werken voornamelijk in de binnen ring van Amsterdam, dit betekent dat we voornamelijk timmerwerk uitvoeren aan oude huizen. We plaatsen plafonds, wanden, installeren deuren en kozijnen. Vernieuwen complete dakconstructies, vervangen balklagen maar voeren ook ambachtelijk timmerwerk uit. Al meer dan 25 jaar werken we in Amsterdam en brengen dus veel kennis en ervaring mee.

Dakterras aanleggen


We leggen complete dakterrassen aan in Amsterdam. Wij maken de opening naar het dak, installeren de trap en plaatsen de dakopbouw. Een heel team aan vaklui zorgt ervoor dat u dakterras van A tot Z ge√Įnstalleerd wordt. Uiteraard kunnen we de bouwvergunning oftewel de omgevingsvergunning voor u aanvragen. Maak gebruik van onze kennis en ervaring want dat scheelt u een heleboel gedoe. bel 020-7736842 of email aannemer.amsterdam@gmail.com

Ramen en kozijnen


Alle soorten ramen, deuren en kozijnen kunnen wij op maat leveren en plaatsen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de renovatie en restauratie van oude panden weten we tegen welke problemen we aanlopen maar vooral ook hoe we ze kunnen oplossen. Het uitvoeren van timmerwerk in de stad is vaak lastig, steigers moeten geplaatst worden en kranen ingezet om ook moeilijke bereikbare plekken te kunnen werken of simpelweg om alle bouwmaterialen over of op een dak te plaatsen. Wij regelen echt alles voor u.

Meubelmaker


Bent u op zoek naar een vakkundige meubelmaker ? Dan bent u bij ons aan het goede adres. In ons team zitten een paar hele goede meubelmakers. We maken alle meubels voor u op maat en het maakt niet uit of dit modern of klassieke meubels zijn. We maken inloopkasten, radiator ombouwen, kledingkasten en complete keukens op maat. Onze keukens zijn hoogwaardig afgewerkt, we installeren de apparatuur die u zelf uitgekozen heeft en leveren uiteraard het aanrechtblad. We zijn specialisten in Custom Made Interiors.

Vloeren leggen


Alle soorten vloeren kunnen wij voor u leggen. De beste timmerlieden staan voor u klaar. Of het nu om een klassieke visgraat vloer gaat of eiken parket wij kunnen het. Wij nemen u graag naar projecten die wij reeds gerealiseerd hebben. U zult versteld zijn van de kwaliteit die wij leveren.

Het team van Total Concept Builders staat voor u klaar.

Ambachtelijk timmerwerk


Ambachtelijk timmerwerk is restauratie timmerwerk aan monumentale panden. De monumentenzorg eist dat houtconstructies hun originele uitstraling zoveel mogelijk moeten behouden. Restauratie timmerwerk is een specialisme wat niet veel timmermannen nog beheersen. Maar in ons team vind u die timmerman. Heeft u veel liefde voor u monumentale pand schakel ons dan in zodat u zeker weet dat u vakwerk krijgt.

Trap renovatie

Hoe leg je het beste een eiken vloer

Hoe repareer je balken die verrot zijn

Hoe isoleer je een muur

Alles over het verbouwen van een huis

Dakopbouw Amsterdam

Dakopbouw Amsterdam – bekijk de verbouwing van een appartement in Amsterdam. We hebben dit appartement flink groter gemaakt door er een dakopbouw op te zetten.

aanbouw amsterdam

Leer alles over het maken van een aanbouw of uitbouw in Amsterdam. Bekijk de video.