schilder - aannemer amsterdam

Schilder Amsterdam

Wanneer u kiest voor kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij besteden echt veel tijd aan de voorbereidende schilders werkzaamheden, wij zijn geen schildersbedrijf die ergens snel een schuur papiertje over heen haalt en daarna de boel snel in de verf zet. Nu begrijpt u misschien waarom sommige schilders een zogenaamde scherpe prijs neer leggen, dit is een hit and run mentaliteit die wij verafschuwen. Wij hebben ruime ervaring  met het schilderen van oude huizen in de binnenstad van Amsterdam.

Deuren en kozijnen

Wij voeren niet alleen schilderwerk voor u uit maar we repareren ook houtrot aan ramen,deuren en kozijnen. In ons totaal concept team zit natuurlijk ook een vakkundige allround timmerman die alle voorbereidende werkzaamheden uitvoert. Want een schilder is natuurlijk geen timmerman

Bij groot onderhoud aan uw huis, appartement, grachtenpand of rijksmonument is het slim om werkzaamheden zoals schilderwerk, gevelreiniging en voegwerk te combineren, want vaak moet een huis in de steigers gezet worden.

Spuitwerk

Wij leveren hoogwaardig spuitwerk want in ons team zit een bedrijf dat zijn eigen spuiterij heeft. Als u bijvoorbeeld een keuken op maat heeft laten maken of een ander meubelstuk zoals en kleding kast dan kunnen wij dit voor u in elke gewenste kleur laten spuiten.

Kosten besparen

Als u een steiger laat plaatsen is dit vaak een grote kostenpost, het is daarom slim om meerdere werkzaamheden aan de te combineren.

Voer werkzaamheden gelijktijdig uit, want dat is zeer kosten efficiënt.

Schilder Amsterdam – 6 % BTW

Wellicht is het goed te vermelden dat schilderwerk aan panden ouder dan 15 jaar wordt belast met een 6% BTW tarief in plaats 21 %, bovendien is groot onderhoud aan rijksmonument in Amsterdam voor 80 % fiscaal aftrekbaar. Indien u het wenst nodigen we graag uit om een aantal gerealiseerde projecten van ons te bekijken zodat u met eigen ogen kunt zien wat voor kwaliteit wij leveren bij binnen-en buiten schilderwerk..

25 jaar ervaring

Wij werken meer dan 25 jaar in de binnenstad van Amsterdam, we hebben vele grachtenpanden verbouwd, gerenoveerd en gerestaureerd en natuurlijk hoort vakkundig en uitgevoerd schilderwerk hier ook bij.

Plamuren doe je zo

Balken schilderen doe je zo

Schilder tips

Scroll naar boven