stucwerk - aannemer amsterdam

Stucwerk Amsterdam

Stucwerk Amsterdam

Wij leveren vakkundig stucwerk. Behang klaar of schilder klaar stucwerk maar ook restauratie stucwerk. in ons team zitten stukadoors die ornamenten plafonds kunnen na maken. Dit zijn plafonds zoals u ze kent in oude monumentale panden. Wij kunnen plafonds restaureren maar ook volledig kopiëren. Vakmanschap wat moeilijk te vinden is maar bij Total Concept Builders vind u deze vakmensen.

Buitengevel

De stukadoors van Total Concept Builders zijn meesters in buiten stucwerk. Veel oude huizen hebben achtergevels die gestukadoord zijn maar vaak in een slechte staat verkeren. Door scheuren in het stucwerk sijpelt water naar binnen waardoor flinke vochtplekken ontstaan. als de buitenkant van een huis slecht onderhouden is kan dit de houtconstructie van een huis aantasten. Stel het onderhoud niet uit maar schakel onze stukadoors in die uw huis weer in een topconditie brengen.

Speciaal stucwerk

Wij leveren ook Italiaans stucwerk zoals stucco lustro en stucco veniziano.

Raapwerk

Veel huizen in Amsterdam hebben muren die erg scheef staan. In veel gevallen is het nodig om muren weer waterpas en recht te maken, dit is met name nodig in een badkamer. Raapwerk is het aanbrengen van een dikke laag stucwerk tot wel 15 cm dik. Onze stukadoors maken wanden weer recht en waterpas.

Pleisterwerk

Dit is het aanbrengen van een vrij dunne laag stucwerk van 1 tot 3 mm dik. Wij maken muren prachtig glad en strak.

Ornamenten

Wij zijn specialisten in het restaureren van ornamenten plafonds zoals u die aantreft in grachtenpanden, herenhuizen en monumentale panden.

Leer zelf stucadoren

Alles over sierpleister

Scroll naar boven