tegelwerk - aannemer amsterdam

tegelwerk amsterdam

Tegelzetter Amsterdam

Bent u op zoek naar een vakbekwame tegelzetter in Amsterdam. Onze tegelzetter plaatst alle soorten tegels op wanden en vloeren.

Het leggen van vloertegels en plaatsen van wandtegels is niet alleen een technische handeling want een goede tegelzetter heeft veel oog voor symmetrie en detail.  Het zorgvuldig uitdenken en maken van het tegelplan is onmisbaar voor het verkrijgen van een hoogwaardig eindresultaat.

Badkamer

Wij installeren complete badkamers aan en daar hoort vakkundig tegelwerk ook bij. Tot onze specialismen behoren onder andere; lijmwerk, speciewerk, natuursteen, het leggen van vloertegels en het aanbrengen van wandtegels in bijvoorbeeld; zwembaden, badkamers, toiletten, keukens en op terrassen.

Natuursteen

Natuursteen zoals marmer, travertin, graniet, leisteen wordt door onze tegelzetter op wanden en vloeren aangebracht. Oude marmeren vloeren zoals u die vindt in monumentale panden kunnen wij restaureren.

Allround

Wij zijn een allround aannemer en dat betekent dat wij ook alle andere werkzaamheden kunnen uitvoeren die vooraf gaan aan het tegelwerk of dit nu timmerwerk of loodgieterswerk of installatiewerk betreft, hierdoor stagneren de werkzaamheden van onze tegelzetter niet. Alle kennis en ervaring bij 1 bedrijf, want een goed samenspel van verschillende disciplines levert een hoogwaardig eind product op.

Shopping

Mocht u niet goed weten wat u wilt en vindt u het prettig geholpen te worden bij het maken van keuzes dan gaan we graag met u mee shoppen. We zullen u dan uitvoerig adviseren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes.

Mozaïek

Het aanbrengen van mozaïek is een specialisme. De tegelzetters van Total Concept Builders zijn meesters. Bij ons krijgt u dan ook een perfect resultaat en niets anders dan dat.

De beste tips voor tegelen van een vloer

Scroll naar boven