Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam


Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Amsterdam? We leggen complete badkamers aan , leveren en installeren al het sanitair Bovendien leveren en installeren we CV-ketels van een uitstekende kwaliteit. Al onze producten zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken.
Voor een nieuwe CV-installatie, vervanging of de uitbreiding van een CV-installatie is het heel belangrijk dat vooraf grondig nagegaan wordt hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien, maar vooral aan welke eisen deze CV-installatie aan moet voldoen. De materiaalkeuze is belangrijk, maar ook de wensen van u als klant worden door ons hoog opgenomen in de uiteindelijke installatie van de juiste apparatuur.

Centrale verwarming


Het comfort zoals de ruimte temperatuur en de hoeveelheid warm water zijn natuurlijk erg belangrijk. Stel dat u een regen douche wil in de badkamer dan moet de CV voldoende warm water kunnen leveren, helaas zijn maar weinig CV-ketels die voldoende warm water kunnen leveren om een regen douche goed te laten functioneren. Het zou weggegooid geld zijn als hier geen rekening mee gehouden is. Hetzelfde geldt als u een grote jacuzzi installeert, want hier gaat zoveel warm water in dat het frustrerend is om elke keer onnodig lang te wachten voordat deze jacuzzi gevuld is. Wij zijn als loodgieter betrokken en willen u dus een goed en gedegen advies geven. Wij kijken naar het beschikbare budget van u als klant, zodat wij samen met u en met onze groothandel een gedetailleerde offerte op kunnen stellen. Wij houden u als klant natuurlijk graag tevreden.

Onderhoud


Bij ons kunt u een service contract afsluiten voor het onderhouden van uw CV ketel. Heeft u een storing aan u CV ketel dan zijn wij doorgaans binnen enkele uren ter plaatse. Wij voeren ook inspecties aan aan de gas installaties.

Vloerverwarming


Vloerverwarming kunt zowel als bijverwarming of als  hoofdverwarming toepassen . Ook deze wens kunnen wij voor u realiseren. Wij leveren en monteren vloerverwarming. Vloerverwarming kan ook op uw bestaande CV installatie aangesloten worden.

Gas-installaties


Het aanleggen van een gas-installatie is een zeer nauwkeurig werk. Er moeten goede berekeningen worden gemaakt zodat uw gas-installatie veilig is. Gasleidingen kunnen zowel van koper, staal of kunststof zijn. Dit is afhankelijk van de locatie van de leiding, namelijk of de leiding binnen of buiten het gebouw aangelegd moet worden.

 

Badkamer installeren


Het aanleggen en installeren van een complete badkamer is geen alledaagse klus. Veel verschillende vakmensen zijn betrokken bij de installatie van een badkamer. Wij installeren eenvoudige badkamers maar ook zeer luxueuze badkamers. Bij Total Concept Builders bent u verzekerd van een mooie maar vooral goed geïnstalleerde badkamer.

 

Goedkoop je badkamer verbouwen doe je zo

Vloerverwarming leggen

Alles over het verbouwen van een huis

Badkamer Ideeën en inspiratie


U wilt uw badkamer gaan verbouwen of renoveren in Amsterdam, bekijk veel voorbeelden van droom badkamers op deze video.

Meer droombadkamers vind u op onze WEBSITE